hannah träningen

hannah träningen gick faktist rätt bra med tanke på dom svåra övningarna.
Dom är inte svår om man har en häst som kan dom men min häst plöjer igenom serier och efter hinder så springer hon gärna på vilket hon inte fick göra nu så det var riktigt nyttiga övningar som jag gillade skarpt.
Vi fick en uppgift redan från början av uppvärmningen med travbommar och många volter för att få dom lösa i sidorna och allerta på bommarna. Filippa skötte sig bra på travbommarna men mindre bra på volterna då min dam är stel och sånt.
Efter det hoppade vi 3 studs hinder i olika varv och dom gjorde hon klockrent så vi gjorde dom bara 2 gånger i båda varven.
Sedan satt hon ihop en serie på 9 hinder och där kom problemen, hindrerna var inte upphöjda utan låg på 30cm och då plöjer hon igenom, har två filmer som visar först hur hon beter sig när hon plöjer för det är lågt sen en film när hon höjer mitten hindret så hon måste tänka till lite och då går hon fint.
Nästa övning var 3 oxrar som hon hade 5 galoppsprång i mellan och ja filippa gillar inte sånt alls så där kämpa vi ett bra tag men till slut så gick det så pass bra så vi gav oss för hon var så himla trött!

första filmen är från när hon plöjde igenom!


Den här skötte hon sig väldigt bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0