stressad-dressyrhäst.

Hojt.
Har varit i stallet hela eftermiddagen! Började med att sluta i skolan klockan 2 och tog 3 bussen till stallet. Gick till stallet å tog in filippa å gjorde i ordning mig och så red jag och mötte moa och julia på deras ponnysar.
Jag och moa skulle byta hästar idag, jag vet att filippa hatar att byta ryttare men efter min och filippas stora dragkamp och bråk så kände jag att något måsta göras och moa är riktigt grym att rida för sin ålder. Hon är 3 år yngre en mig men jävlar vilken tjej att rida!
Hon stressade på som vanligt och lyfte på frambena till och med den lilla bruden! Men moa satt tufft och satt hårt mot hårt och tillslut gav hon helt enkelt upp och slutade att stressa lika mycket och hon blev riktigt lugn och efter tag så började hon jobba med ryggen och krökte fint på halsen utan att krulla ihop sig. Å då blev jag så himla glad! Det gick alltså att få en lite dressyrdam av min stressade häst.
Sedan hoppade jag upp och efter bara ett varv på volten så gick hon klockrent! Jag ställde henne väldigt mycket innåt för hon är väääldigt stel och sitter troligtvis fast någonstanns, men efter ett tag så gick hon i innerställning utan att jag höll i tyglarna och hon jobbade så mycket med ryggen så hon blev riktigt fin och svettig ;)
Jag gjorde lika i andra varvet och hon gick nästan lika bra där med men det fick helt enkelt vara bra för då hade vi varit ute nästan 1,30 min. Men hon hade iaf nästan vilat och skrittat i 30 min så det var ingen fara utan bara bra!

Jag är iallafall väldigt stolt över min lilla sessa och jag tror att om vi jobbar dressyr minst 2 dagar i veckan så kommer det inte bli nå problem,och nej jag kan inte rida fler gånger för hon tröttnar vääldigt lätt på ridbanan och då fokuserar hon mer på att hon vill gå en att jobba om hon tycker det är tråkigt med ridbanan!

Vilket häst inlägg det här blev men så är det ibland ;)


Det ät lugnt

Det är lugnt.
Jag spottar på han nästa gång han kommer krypandes!


lite "uppåt puffar" till brudarna som inte klarar trycket.

Det finns så sjukt många tjejer som går runt och tkr illa om sig själv, ogillar sin kropp och ogillar sig själva!
Här har jag ett sjukt bra tips till er som gör allt så jävla mycket bättre. Tro mig!

Okej ni ska ha en spegel i erat rum. En stor så ni ser er själv från topp till tå. Ni ska ha musiken på högsta volym med peppande volym som tex, born this way, firework, fucking perfect.
Ni ska stå och bara dansa och göra er bekväm med eran kropp och utseende. Det är inge fel på ditt utseende. Du bestämmer inte om hur du ska se ut. You war born this way.
Håll huvudet högt och ta inte åt er åsikter om hur du ska se ut, och absolut inte av folk i tidningar och sånt för allt är så sjukt reducherat (stava). Tro mig kändisar kan ha massa fel men dom är så jävla sminkade och sånt så det syns inte.
Alla vi har fel, finns inte en fel fri person och alla är har skavanker ( stava ). Du måste bara helt enkelt leva med det, du behöver inte ändra dig för någon annan. Gå din egna väg, you rock helt enkelt.
Sluta ta åt er massa jävla skit om att du är tjock och ful, för det är du inte!
Och om du är smal och ful så är du inte det heller för du är du och du är helt perfekt!
Jag hör minst 10 gånger om dagen om hur folk tjejer tkr dom är , jag har lust att drämma till dom och säga till att dom ska vakna! SLUTA HACKA PÅ ER SJÄLV!




Ta vara på den tid du har ist för att sitta å klaga på dig själv!
YOU ROCK.


trött

Hojt.
Ligger i sängen å dricker cola och äter choklad, riktigt gött. Har sånt socker sug så jag måste äta sånt då. Men som tur så har jag inte det så ofta men när det väl är då kan jag äta sånt skit i mängder.
Varit i stallet å ridit och gjort iordning saker och ting.
Har iallafall bestämt mig för att snart blir det massa dressyr pass med mitt lilla sto, jävlar vad hon är envis alltså! Lägger jag till skänkeln springer hon iväg i värdens skänkelvikning och om jag höjer ytertyglen då slår hon på tvärnit och börja fjanta sig. Det är säkert ett sätt att säga , hallå jag förstår ingenting ! Och jag är nog väldigt otydlig med vad jag vill, men jag är inte så himla van att få kämpa så mycket för att få en häst att göra som jag vill. Har ju som sagt ridit på ridskola hur länge som helst och dom gör ju allt man ber om!
Men jag ska åka in och ha träning för en riktigt instruktör som även ska hjälpa mig att lägga upp ett schema med min lilla sprutt, hon är 19 år men hon beter sig som 3?
Hahah men jag skulle aldrig byta ut henne, inte ens åt en 50 miljoners häst!


I hope you don't mind that I put down in words
How wonderful life is while you're in the world


aj

Hojt.
Sitter hemma och mår allmänt piss, mensvärk och ryggvärk. Härlig kombination! Men det håller, har knaprat i mg 2 ipreen och när dom börjar värka så går det ju bort. Ska till stallet å ut på en lugn skrittur med min lilla fille som gick bra igår,  börjar bli hårdare och har slutat lulla runt, så om jag ber om en grej ska det komma igång utan krångel, men vafan hon är ju ett sto å dom har ganska många åsikter om man säger så ;)
Suttit å titta på ryttarstugans hemsida å har blivit lite kär i massa ridbyxor och massa annat fint, kan bli dyrt på lördag för då ska jag lura med min kära mor dit!

Nog om hästprat...
Har legat å sovit sen 11 och är fortfarande jätte trött, funderar på att sova en stund till med bästa vovven.
Och är grymt sugen på att fota, så ska nog ta med system kameran å fota prinssesan idag!

Just nu har jag inte mycket mer att säga förutom fuck ryggvärk.
Slänger in några inlägg senare efter min skönetsömn!

Behind this picture is the real me.

godmorgon..

Måndag morgon, lätt värsta dagen.
Orkade verkligen inte skriva någonting igår, hade inte tid heller för den tiden.
Började dagen med att sova till klockan 12 eller 13 för var på ferre på lördag kvällen med lizz, trevligt värre!
Sen igår så började jag med att åka till stallet å mocka och sånt, kom hem och bara va och sen åkte jag ner till hockey med mickis, haha fyfan vad kul vi hade! Sen åkte jag till min moster som fyllde år och efter det åkte vi och tog in alla hästarna å natta dom. Puh, sen kom jag hem och titta på film och kunde inte somna förns halv 1 och sen klev jag upp halv 6 och släppte ut hästarna.
Så idag har jag allrätt i världen att vara ruggit trött.
Men idag ska filippa skos! Jippi så vi kan träna i morgon, så sjukt hoppsugen!!
Nä nu ska jag klä på mig någonting, tror fan det blir jogging byxor...
Vi hörs ikväll för kommer inte hem för ens typ 6 ikv!

so hold your head up girl and you'll go far,


En bild säger mer en tusen ord



No matter gay, straight, or bi,
Lesbian, transgendered life
I'm on the right track baby
I was born to survive
No matter black, white or beige
Chola or orient made
I'm on the right track baby
I was born to be brave


tappat skojävel

Vafan nu går ingenting alls som jag vill, hästen tappar skon å ridhusen är fulla och allt.
Nej nu får det börjar gå framåt!
Red med mathilda å jävlar vad kul det var, vi galoppera efter flygrakan och det gick så fort så tårarna spruta och det var som kindarna (( vafan det heter en kind men sen då? ;) ) Men sen påvägen hem så tappade hon en sko så nu ska jag försöka få tag på en hovslagare mitt i allt och det är ju inte det enklaste och filippa bara halkar runt :/
Ska ringa runt lite å höra om det är någon som har lust att skona för hon behövs skos nu så det blir ju perfekt det.
Har ingen aning om vad som händer ikv, har inte riktigt kommit så långt i min planering men nå kul händer väll.
Kanske drar ner på ljusne elle nå..
Men nu ska jag äta lite choklad och bara mysa i soffan!
Vi hörs senare!


tjabba

Hahah jag som skulle sova ut idag men vaknade 8 och kunna inte somna om. Skit jobbigt för är jag jätte trött på kvällen så jag somnar typ 9. Det är ju jätte kul..
Nu ska jag snart äta frukost och göra i ordning för en ridtur med matilda i fin vädret. Det blåser mindre och det är 2 minus ute så det blir ju perfekt ridväder!
Ska lura med henne på en lång tur, kanske enda till östansjö? Blir nog så ;)
Förutom att dom har sätt björnspår uppe i gusse, å hur kul är det? Det är ju nu man absolut inte ska träffa björnana för dom har precis  klivit ur ide och är vrålhungrig, å du möter jag en björn så jävlar får hästjäveln springa bästfan den vill!
Men vi hörs senare om jag inte blivit björnmat! ;)
Men dom är ju så söta!

å inget går som jag vill.

jag vela ju in till ridhuset i morgon ja men då är det programträning där hela dagen i morgon!
Jag tänker blogga senare men nu ska jag bara slappa.
Hörs senare, en bild från syslöjden idag då vi gjorde roliga hatar till dvärgarna i en show vi ska göra på tyskan ;)


dusch/säängen

Hojt.
Nyss tagit in lite hästar och mockat och gjort klart i stallet med sara.
Nu ska jag strax hoppa in i duschen sen ladda hem någon bra film att lura lite på sen soova, och tänker nog ta en sovmorgon till kvart över 7 i morgon och de mina vänner är länge för mig!
I morgon ska jag med karro å tessa in till stan då dom ska löshoppa sina unghästar, har aldrig sätt i real life när unghästar hoppar så ska bli grymt kul och väldigt intressant.
Aja lite tråkigt för dom som inte är häst intresserade att läsa inläggen om hästar, kanske ska börja varna för mycket häst i början av inläggen ;)
Men godnatt så hörs vi i morgon!

When the horses becomes a part of you theres nothing you can do <3

blev inge

Blev inge ridhus för då skulle vi ha åkt in till 9 och det känns så himla onödigt för då är man trött själv mm, så får se om jag ger ut mig på en tur i blåsvädret.
Ge mig sommar å massa bad med filippa och barbacka ridning hur mycket som helst. Hoppa i skogen och börja träna hemma, åå vad man kan drömma!
Har inte så mycket mer att skriva förutom hörshej ;)

kanske ridhuset?

Tjoflöjt!
Idag ska jag troligtvis åka in till sorf med min lilla prinssesa och träna dressyr, måste börja göra det oftare nu känner ja så hon blir starkare i galopperna då jag knappt kan ha henne i kort galopp då hon hellre vill börja trava. Slöö häst.
Skolan har gått ovanligt fort idag tkr jag, ett stort jävla fet minus på att det blåser storm ute så jag ramlade utanför huset för att jag blåste omkull, har aldrig kännt mig så lätt ;)
Ska lura runt lite här hemme och snart gå ut och kissa hunden i vinden, men min vovve gillar inte när det blåser så hon kissar på gården då så hon fort får springa in å lägga sig i sängen igen -.-
En macka på det här så är man ju fit for fight, älskar min stavning!<3
Men vi hörs duds.


Utsläpp och skola..

Hojt.
Har varit vaken sen 05:15 för har varit å släppt ut hästarna och grejsa i stallet å nu sitter jag här!
Ska strax klä på mig, blir inge rolig klädsel idag utan joggingbyxor som är nog det skönaste som finns.
Idag ska jag nog åka till stallet direkt efter skolan och ut och rida lite granna och titta uppe på skolan om det har smällt nå där så man kan börja rida där, börjar bli lite tråkigt att bara hoppa varannan vecka.
Min gårdag bestod av donken käk och massa massa hästar.
Direkt efter skolan så åkte jag hem och myste med vovven och sov sen hämta pappsen upp mig så åkte vi in till stan och käka donken och sen åkte vi på granngården och öb å köpte foder och foderhink. Sen åkte jag till stallet och fixade och red en stund, jätte skönt förutom att när vi skulle börja träna på kortgalopp då började blåsa upp så sjukt mycket så det blev en låååång galopp hem för fan vad kallt det blev alltså. Sen ringde karro och undra om jag hade lust att åka in på ridskolan med henne för hon skulle träna å det gjorde ja så gärna. Alltid kul att åka med henne dit, händer alltid något roligt ;)
Så var där med henne och filmade när hon tränade på sin unghäst tino, det gick jätte bra för dom så det var grymt kul. Kom hem och sen så gick ja och la mig på engång för då hade klockan blivit halv 11 och jag skulle upp 5 så inge bra de e men jag kom upp iaf men ögonen var bra tunga.
Oups nu börjar klockan dra iväg och jag ska sticka till bussen och åka till helvetet, eller ja mena skolan...
Vi hörs!


Då börjar vi om.. IGEN.

Jag vill blogga vissa dagar å vissa dagar inte så det blir ju inte direkt någon blogg som jag kommer sitta 46 timmar om dagen med om det är de ni tror, utan en blogg när jag känner för det.

Vad dagen har beståt av är väl skola så klart, tråkigt men ett måste....
Har haft typ 1 lektion idag, känns ju verkligen jätte kul att kliva upp 7 för att ha en lektion? fast vi har ju haft nationella i kemi som faktist gick ganska bra, hoppas på ett g iaf eftersom kemi inte är mitt starka ämne om man säger så..
Vg på so provet också så det är väl bra och svenska nationella gick superduper bra! :D
Jadu vad mer ska man säga förutom att våren är påväg, så sjukt skönt!

Ser ut att gå i 5 där men vi bjuder väl på den gölliga bilden endå.

Bloggar mer senare.


RSS 2.0